Responsive image

“Wilma is rustig, eerlijk, neemt alle tijd en is zeer betrokken. Ook wanneer je haar praktijk verlaten hebt is ze nog veel aan het lezen en zoeken in haar documentatie en dossiers om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.”

- Ilse

“….waardoor ik goed in mijn energie blijf”
“Bij elk consult bekijkt, bespreekt en adviseert wilma aangaande mijn lifestyle: wat is goed voor mij, hoe combineer ik maaltijden etcetc, waardoor ik goed blijf in mijn energie . Afz. een zeer tevreden client”

- Lucy

“De behandelingen hebben me enorm geholpen….”
“Wilma is betrokken bij je verhaal en lichamelijke en geestelijke klachten. Ze neemt de tijd voor je en puzzelt net zolang tot ze een juiste behandeling heeft gevonden. Daarnaast is ze eerlijk over de behandelingen en laat ze duidelijk weten dat wat ze doet geen wonder is en je zelf mee moet werken met het (tijdelijk) aanpassen van bepaalde gewoonten. Wat belangrijk voor mij was is dat Wilma niet oordeelt maar oprecht wil helpen. De behandelingen hebben me enorm geholpen, daar waar ik tegen een muur aanliep in de reguliere zorg ( en "dat het tussen je oren zit") heeft Wilma ervoor gezorgd dat ik nu eindelijk lekker in mijn vel zit.”

- Elke

“Dankzij Wilma stop ik meer tijd in mijn gezondheid en dat voelt zoveel beter dan ervoor”
“Nadat ik 7 jaar geleden ben opgeknapt van slokdarmkanker, is hetgeen ik nu dagelijks eet extra belangrijk geworden. Ik was onvoldoende op de hoogte van de do's en de don'ts. Het bewust leren omgaan met voeding, zodanig dat je precies weet waarom je bijvoorbeeld met suiker, met brood en melk enorm moet minderen en wat je allemaal in de plaats zou kunnen eten van hetgeen je steeds weer van de supermarkt in je mandje legt, leerde ik bij Wilma!! Ik leerde hoeveel lekkere dingen er op de markt zijn die een echte aanvulling voor me zijn ipv een energievreter. Ze nam alle tijd, nam mijn totale gezondheid ahv een vragenlijst en gesprek onder de loep. Ze legde me heel zorgvuldig uit wat ik nodig had en ging ook in op zaken als " nee" zeggen, voldoende bewegen en het belang van een mooie drol. Steeds heel ervaringsgericht en gericht op mijn persoonlijke situatie. Na een sessie van 3 middagen ben ik anders gaan eten en ben bewuster geworden van wat mijn lijf nodig heeft. Het voelt fantastisch, want ik heb er een nieuwe hobby bij: koken. Nog steeds eet ik lekker, maar nu veel gevarieerder en bewuster. Dankzij Wilma stop ik meer tijd in mijn gezondheid en dat voelt zoveel beter dan ervoor. Een keer heb ik me nog ernstig vermoeid gevoeld. Ik wist nu onmiddellijk dat ik kritischer moest kijken naar mijn eten. Toch heb ik ook weer even contact gezocht met Wilma. Haar directe terugkoppeling is dan steeds heel prettig en bruikbaar. Wilma van Gulick zou ik een ieder, die redenen heeft om bewuster te gaan eten en leven, aanraden. Zeer veel Zorg en Aandacht vanuit een orthomoluculaire en hele persoonsgerichte en verantwoorde invalshoek. Ik vaar er ieder dag wel bij!”

- Jos

“….maar mijn waarden waren goed, dus ik kreeg geen gehoor bij mijn arts met mijn klachten”
“Ruim 2 jaar geleden kreeg ik de diagnose ziekte van Graves, een auto-immuunziekte die met name de schildklier aantast. Bij een auto-immuunziekte maakt je lichaam antistoffen aan die lichaamseigen cellen of weefsels aanvallen. Als je de ziekte van Graves hebt, worden er antistoffen tegen de schildklier aangemaakt. Daardoor gaat je schildklier te veel schildklierhormoon produceren. Als je de ziekte van Graves hebt, krijg je meestal last van een hyperthyreoïdie. Hyperthyreoïdie is een moeilijk woord voor een te hard werkende schildklier. De verschijnselen waren bij mij een te hoge hartslag, opgejaagd gevoel en gewichtsverlies. Doordat mijn T4 zo hoog was en mijn TSH niet meer meetbaar, werd ik meteen doorgestuurd naar de Endocrinoloog in het ziekenhuis. Daar krijg je direct Strumazol (een schildklier-afremmer) en de bekende Thyrax om de TSH weer op te hogen. Je bent overrompeld, voelt je niet goed, dus je gaat mee in de beslissing van de arts. Het protocol is dat je een jaar lang de medicijnen slikt en nadat je dan stopt heb je 30% kans dat het niet meer terug komt. In dat jaar kreeg ik zoveel last van de bijwerkingen van de medicijnen. Pijn in mijn gewrichten, haaruitval, down gevoel. Maar mijn waarden waren goed, dus ik kreeg geen gehoor bij mijn arts met mijn klachten. Ik stopte 2 maanden eerder met de medicijnen. Wat een opluchting! Maar helaas kwamen mijn klachten langzaamaan weer terug. Ik had me ondertussen verdiept in alternatieve behandelingen. Er is een duidelijk verband tussen tekort aan bepaalde vitaminen en de ziekte van Graves. Dat gaat vooral om vitamine D, B12 en ijzer. Zo kwam ik bij Wilma terecht. In eerste instantie voor voedings- en vitamine-advies. Daardoor ging het langzaam weer beter met mijn waarden. Later ook met behulp van het bioresonantie-apparaat. Dat was het extra zetje waardoor alles nog sneller de goede kant op ging. Na een half jaar waren mijn waarden perfect en nu nog steeds. En dit allemaal zonder chemicaliën of vervelende bijwerkingen! Wel heel jammer dat mijn arts hier niet in gelooft. Maar gelukkig ikzelf wel! Nu kom ik om de 6 weken bij Wilma voor ”onderhoud” en het gaat perfect. Het is een mindset, je moet even de knop omgooien voor een beter leven…”

- Bertine