Responsive image
Responsive image

Ik ben Wilma, 60 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Door gezondheidsproblemen en (sport) blessures van mijn kinderen, mijn man en mijzelf heb ik door de jaren heen steeds meer een beroep gedaan op de complementaire geneeswijze, waaronder ook orthomoleculaire therapie valt. De positieve ervaringen hiermee geven mij de overtuiging dat wijzelf een groot deel van onze gezondheid kunnen sturen.

Centraal voor mij staat dat een goede balans tussen juiste voeding, voldoende beweging en stressbestendigheid de sleutel is voor een goede gezondheid.

Vanuit die overtuiging heb ik mijn baan als doktersassistente destijds opgezegd om me meer te verdiepen in hormonen en orthomoleculaire therapie.

Ik heb de HBO opleidingen Trainer Hormoonfactor (Ralph Moorman), Medische Basiskennis (inclusief psychosociale kennis en farmaceutologie), Stresscounseling, Voedingsdeskundige en Orthomoleculair therapeute met succes afgerond en heb ik de opleiding ‘Care for Women’ volledig gevolgd.

Ik houd me op de hoogte via bijscholingen, webinars, intervisie en vakbladen.

Ik begeleid en adviseer mensen individueel op het gebied van voeding, beweging en stress in relatie tot gezondheidsklachten.

Gezondheid is veel meer dan afwezigheid van ziekten. Een gezonde voeding, samen met beweging en stressreductie, activeert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en is daarom de beste preventie tegen allerlei ziekten